logo
امروز : یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۳
[ شناسه خبر : ۴۷۰۴۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
خطبه ۹۶ نهج‌البلاغه؛

خدا به بركت وجود او كينه‌ها را دفن كرد

خدا-به-بركت-وجود-او-كينه‌ها-را-دفن-كرد
قرارگاه پيامبر صلّى‌ اللّه عليه و آله و سلّم بهترين قرارگاه و محل پرورش و خاندان او شريف‌ترين پايگاه است. در معدن بزرگوارى و گاهواره سلامت رشد كرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ درخطبه نود و ششم نهج‌البلاغه در مورد خداشناسى آمده است؛ سپاس خدا را كه اوّل است و چيزى پيش از او وجود نداشت و آخر است و پس از او موجودى نخواهد بود، چنان آشكار است كه فراتر از او چيزى نيست، و چنان مخفى و پنهان است كه مخفى‌تر از او يافت نمى‌شود.

بیشتر بخوانید

قرارگاه پيامبر صلّى‌اللّه عليه و آله و سلّم بهترين قرارگاه و محل پرورش و خاندان او شريف‌ترين پايگاه است. در معدن بزرگوارى و گاهواره سلامت رشد كرد، دل‌هاى نيكوكاران شيفته او گشته، توجّه ديده‌ها به سوى اوست. خدا به بركت وجود او كينه‌ها را دفن كرد و آتش دشمنى‌ها را خاموش كرد. با او ميان دل‌ها الفت و مهربانى ايجاد كرد و نزديكانى را از هم دور ساخت. انسان‌هاى خوار و ذليل و محروم در پرتو او عزّت يافتند و عزيزانى خود سر ذليل شدند. گفتار او روشنگر واقعيّت‌ها و سكوت او زبانى گويا بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر